Краще ніякого, ніж оце: в Мережі розкритикували малюнок великого герба

20.11.2020, 08:43
89578

В Україні наблизилися до створення великого Державного Герба країни, і вже обрали переможця конкурсу на найкращий ескіз цього важливого символу. Однак схвалений 19 листопада членами журі варіант викликав у мережі різку негативну реакцію.

Читайте також: Оголосили переможця конкурсу на кращий ескіз великого Державного герба (фото)

Українці в інтернеті розкритикували представлений ескіз, який тепер планують подати на затвердження до Верховної Ради. Так, юзери вказали на низку суперечливих моментів у малюнку, а також закликали депутатів не голосувати за нього.

Так, за словами глави Мінкульту Олександра Ткаченка, якщо нардепи підтримають такий вибір конституційною більшістю – відповідний ескіз буде офіційно оформлений як Великий Державний Герб.

Зазначається, що ескіз-переможець авторства Олексія Кохана містить обов’язкові для великого Державного Герба елементи: герб Війська Запорізького, воїна-козака, лицаря з мушкетом і Знак Княжої Держави Володимира Великого, тобто Малий Державний герб (Тризуб).

Публікація в мережі такого ескізу зібрала масу гнівних коментарів: люди побачили в ньому і шароварщину, і дорікнули в неправильному розташуванні персонажів, нагадали про принцип “не нашкодь”, а також зазначили, що взагалі необхідності затвердження великого Державного Герба немає, і досить одного улюбленого Малого – тризуба.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com