Країни Європи значно посилюють карантинні вимоги ченрез коронавірус

8.10.2020, 16:29
86143

Через несприятливу ситуацію з коронавірусом в Польщі вводиться тотальний масковий режим по всій країні. Нові карантинні обмеження набувають чинності з 10 жовтня.

Читайте також: У Сумах посилюють карантин: 100-відсотковий масковий режим, перевірки та закриття підприємств у разі порушень (відео)

Про це заявив польський прем’єр Матеуш Моравецький, передає wpolityce.pl.

За його словами, з 10 жовтня “жовта зона” буде розширена на всю країну. Це означає обов’язковий масковий режим у громадський місцях.

“Сьогодні у нас рекордне зростання інфекцій. В такій динаміці подвоєння кількості нових заражень буде відбуватися кожні три дні. Ми хочемо, щоб це число вирівнялося. Ми хочемо застосувати ту ж стратегію, що й кілька місяців тому… Сьогодні ми маємо рішуче і категорично протистояти другій хвилі, використовуючи накопичений нами досвід і досвід інших країн. Час великих жертв залишився позаду”, – зазначив Моравецький.

На посилення карантинних заходів йде і Словаччина. Як заявив словацький прем’єр Ігор Матович, ті, хто приїжджає до країни з Чехії, повинні будуть пред’явити негативний тест на COVID-19.

“Чехія зараз знаходиться в набагато гіршому становищі, ніж ми. На столі лежить питання, чи потрібно посилювати прикордонний режим. Особисто я вважаю, що це потрібно посилити”, – заявив він.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com