Лещенка викличуть до прокуратури у справі втручання у вибори США

14.05.2019, 18:12
24904

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що народного депутата Сергія Лещенка викличуть до ГПУ та можуть вручити підозру за розголошення даних слідства про чорну касу “Партії регіонів” і можливе втручання у вибори в США. Про це він заявив під час брифінгу 14 травня, передає ТСН.

Читайте також:  “Страшилка”, щоб заганяти під себе міністрів і депутатів”, – Лещенко прокоментував заяву Порошенка щодо дострокових виборів

“Лещенко буде викликаний до слідства та йому, ймовірно, буде вручена підозра за розголошення досудового слідства щодо чорної каси “Партії регіонів”, що призвело до втручання в американські вибори з української території… Або він скаже, хто йому злив інформацію, або сам понесе відповідальність”, – оголосив Луценко.

Окрім цього, він назвав нардепа “скунсом, поряд із яким не може перебувати жодна нормальна людина”. За словами Луценка, Лещенко отримав інформацію від джерел в ГПУ.

“Він розголосив дані досудового слідства. Він має джерела в ГПУ і проявляє активність як захист перед неминучим допитом. Але закон для всіх, в тому числі для Лещенка”, – підкреслив генпрокурор.

Водночас, сам Лещенко пообіцяв провести власний брифінг через звинувачення генпрокурора.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com