“Страшилка”, щоб заганяти під себе міністрів і депутатів”, – Лещенко прокоментував заяву Порошенка щодо дострокових виборів

25.04.2019, 11:29
22406

Під час зустрічі з депутатами БПП Петро Порошенко оголосив про нібито існуючий план дострокових виборів, який визрів у новообраного президента Володимира Зеленського. Сергій Лещенко відреагував на заяву Президента та сказав, що цим він просто лякає чиновників.

Читайте також: “Порошенко використовує проти Зеленського “чорного” політтехнолога”, – Лещенко

Народний депутат Лещенко підкреслив, що принципове рішення про дострокові вибори не прийнято, проте Порошенко роздмухав із просто розмов на цю тему справжню “страшилку”, щоб заганяти під себе міністрів і депутатів. “Порошенко важливо, щоб його фракція не розвалилася і була готова прийти до нього на допомогу у випадку початку розслідування його корупції”, – пише він в повідомленні у своєму Telegram-каналі.

Лещенко вважає, що самому Порошенку вигідні дострокові вибори: “За нинішнім законом вони сформують новий парламент із числа мажоритарників, багато з яких корупціонери. Крім того, у разі дострокових виборів сам Порошенко пройде в парламент і отримає імунітет, так само, як і його найближчі поплічники Кононенко, Свинарчук, Грановський”.

Нардеп також звернув увагу на те, що штаб Порошенка краще інших готовий до дострокових виборів у Раду. “Він не розпущений, хоча і перебуває у моральному занепаді. А мажоритарники, які працювали на Порошенка останні місяці, теж готові переобратися. Вони щедро засіяли гречкою і грошима свої округи, щоб гарантувати собі ще п’ять років біля годівниці”, – зазначив він.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com