Лещенко прокоментував звинувачення Луценка та вимагає зняття із себе депутатської недоторканності

15.05.2019, 13:50
25005

Вчора, 14 травня, генпрокурор Юрій Луценко зібрав брифінг, де висловиви ряд звинувачень українському нардепу Сергію Лещенку в образі адвоката Трампа та у справі чорної бугалтерії “Партії регіонів”.

Читайте також: Лещенка викличуть до прокуратури у справі втручання у вибори США

Політик прокоментував заяви генпрокурора і висловив ряд вимог стосовно розслідувань справ, пов’язаних із ним. Свій коментар він оприлюднив у власному блозі.

“Луценко викликає мене на допит у справі “чорної бухгалтерії” Партії регіонів і обіцяє вручити підозру. При цьому Луценко традиційно обзивався і плутався в законах.

Зафіксую свою позицію. Моя відповідь горе-прокурору така:

1) Я не просто прошу, я вимагаю і наполягаю, щоб Луценко вже завтра, максимум до кінця тижня вніс подання про зняття з мене депутатської недоторканності.

2) Я обіцяю, що сам проголосую за зняття з себе імунітету і закликаю весь парламент підтримати таке подання Луценка.

3) Я пропоную вести мій допит в прямому ефірі, щоб вся країна знала правду про те, що відбувається – як навколо політичної корупції, так і плану Луценка.

4) Якщо буде доведено, я готовий нести відповідальність, але закликаю Луценао також висунути звинувачення в сукупності з ще одним епізодом – я публічно обіцяю бути свідком у справі про розголошення самим Луценком таємниці досудового розслідування і зливі інформації в одній з найгучніших кримінальних справ останніх років”, – написав Лещенко.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com