Щоб свята були солодкими: маленькі волиняни отримали подарунки (фото)

20.12.2021, 12:15
107640

Зимові свята дуже гарні ще й тим, що кожен має чудову нагоду подарувати радість малечі. Особливо щирою ця радість сяє в оченятах дітей, яким доля надто рано приготувала життя без найрідніших людей, інші складні неочікувані ситуації.

Читайте також: Волинські «ударівці» відпрацювали тренінг з нових правил виборчого законодавства

Треба було бачити, як чемно поводилося чимале дитяче товариство на зустрічі в Горохівському ліцеї №1 імені Івана Франка з головою районного осередку політичної партії «УДАР», директором ТзОВ «Еталон» Анатолієм Клембою. Доброзичливого гостя школярам відрекомендував директор навчального закладу Віктор Савчук. Слухати незнайомця учням стало ще цікавіше, коли дізналися, що Анатолій Богданович – теж франківець, а про рідну школу ревно береже найгарніші спогади.

Бесідуючи про прихід радісних новорічних подій, дітвора весело поглядала на великі пакунки з подарунками. Виявляється, навіть найменші знали, що «УДАР» – це політична сила однодумців, яку очолює особистість із світовим іменем Віталій Кличко!

Анатолій Клемба привітав усіх із Новорічно-Різдвяними святами від себе особисто, від мецената, засновника “Фонду Юрія Гупала” та лідера  обласного осередку ПП «УДАР» Юрія Гупала. Дорослим побажав усіх гараздів на професійній ниві, усім разом – миру в рідній Україні.

Вручені ним подарунки дуже сподобалися й хлопчикам і дівчаткам! Без сумніву: прийдешні свята цих дітей уже солодші і від смаколиків, і від щедро подарованої уваги.

За матеріалами “Горохівського вісника”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com