Ліцей на Волині, де вчителі готують для переселенців, отримав допомогу (фото)

18.04.2022, 15:15
117727

З початку вторгнення російської федерації в Україну до Рожищенської громади почали прибувати мешканці з регіонів, де велись активні бойові дії. Тож, аби допомогти людям, які тікали від жахів війни, трудовий колектив місцевого ліцею взяв на себе приготування їжі для переселенців.

Читайте також: Переселенці на Волині отримали допомогу з Німеччини (фото)

Тому начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко, його заступники Юрій Гупало та Сергій Мовенко разом із волонтерами Благодійного Фонду “Віримо в Україну” завітали у Комунальний заклад загальної середньої освіти Рожищенський ліцей №4 Рожищенської районної ради Волинської області та передали продукти харчування від німецьких благодійників, йдеться на сторінці фонду.

Директор закладу Юрій Яблонський розповів гостям, що на сьогоднішній день на території громади проживає більше тисячі вимушено переселених осіб і колектив ліцею, спільно із працівниками дитячого садка та місцевими підприємцями, двічі на день безкоштовно харчують українців, котрі прибули до них з різних регіонів України.

Окрім того, для діток, які проживають у громаді, вручили подарунки від наших німецьких друзів, котрі неодноразово допомагали українцям. Індивідуальні набори із солодощами, іграми та іншими речами від однолітків з Німеччини уже знайшли своїх власників у Рожищенській громаді.

 

Нагадаємо, начальник Волинської ОВА разом зі своїми заступниками та волонтерами також відвідали і гуртожиток одного з навчальних закладів Луцька, у якому проживає 88 вимушено переселених українців, серед яких – 21 дитина і вручили їм подарунки та допомогу від німецьких партнерів.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com