Максим Нефьодов став новим головою Державної митної служби

26.06.2019, 13:51
30761

Перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов переміг у конкурсі на посаду голови нової Державної митної служби (ДМС). Відповідне рішення комісія ухвалила за підсумками завершального етапу конкурсу на цю посаду – співбесіди у вівторок, 25 червня, повідомляє агентство “Інтерфакс-Україна”.

Читайте також: Суд розблокував конкурс на посаду керівника Митної служби

Під час співбесіди Нефьодов розповів, що хоче змінити керівництво тих митниць, “де є особливі проблеми”. На його думку, за кілька місяців неможливо побороти контрабанду, але водночас він назвав кроки, які могли б стати першими на цьому шляху. “Я працюватиму над тим, щоб на території митниць не стояли всі правоохоронні органи, кожен з яких є слабкою ланкою”, – запевнив він. Крім того, Нефьодов наголосив на важливості співпраці з митницями інших країн та відкритті митних реєстрів.

Коментуючи свою перемогу на сторінці у соціальній мережі Facebook, Нефьодов зазначив: “Виграв конкурс на голову органу, який має стати #прозора_митниця. На душі щось не так щоб радість, але “хто буде лупати скалу, як не ми?”.

З 18 лютого 2015 року Нефьодов працював заступником міністра економічного розвитку і торгівлі, з 2016 року – першим заступником міністра.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com