Масове будівництво доріг в Україні: 17 областей розпочали ремонтні роботи (карта)

27.02.2020, 11:30
64728

Укравтодор розпочало ремонтні роботи на 68 дорожніх об’єктах в 17 областях України. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України, пише УНІАН.

Читайте також: В Україні будуватимуть дороги з відходів промислового виробництва

“Міністерство інфраструктури і “Укравтодор” провели належну підготовчу роботу, щоб за сприятливих погодних умов дорожні роботи почалися якомога раніше. Завдання відновити мінімум 4000 км доріг у 2020 році має бути виконано, і ми вже для цього працюємо”, – цитує прес-служба міністра Владислава Криклія.

Повідомляється, що щодня на карті України збільшується кількість ділянок, де вже розпочалися ремонтні роботи. На цьому етапі, залежно від об’єкта, проводяться геодезичні та дренажні роботи, фрезерування наявного покриття тощо.

“Подібні зрізи виконання робіт на дорожніх об’єктах плануємо робити на регулярній основі. Під час пікового навантаження будемо додатково координуватися з Національною поліцією для належного управління рухом і попередження громадян. Крім цього, для “Укравтодору” це ще одна форма контролю роботи підрядників”, – цитує прес-служба голову “Укравтодору” Олександра Кубракова.

Зокрема, роботи вже ведуться в таких областях, як Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Житомирська, Закарпатська, Київська, Івано-Франківська, Миколаївська, Львівська, Луганська, Одеська, Рівненська, Полтавська, Сумська, Хмельницька, Чернівецька та Черкаська. Повний список дорожніх об’єктів, де ведуться ремонтні роботи, опублікований на сайтах “Укравтодору” та Мінінфраструктури.

Як повідомляв УНІАН, «Укравтодор» у 2020 році планує будівництво та реконструкцію 9 об’їзних шляхів загальною протяжністю 101,5 км. Зокрема, планується продовжити будівництво Північної об’їзної м. Житомир, Північної об’їзної м. Рівне, Південно-Західної об’їзної м. Полтава, Південної об’їзної м. Дніпро, об’їзної дороги м. Дунаївці (на ділянці між Чернівцями та Хмельницьким). Загалом протягом трьох років «Укравтодор» планує відновити 7 тис. км доріг державного значення, які перебувають в аварійному стані.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com