Медведчук програв суд у «Справі Стуса»

21.03.2021, 17:05
95667

Відомий український журналіст і історик Вахтанг Кіпіані здобув перемогу в суді проти кума російського президента, одіозного депутата від «Опозиційною платформи – За життя» Віктора Медведчука. Позов стосувався книги «Справа Стуса».

Читайте також: Шалений ажіотаж: видавництво, яке видало заборонену книгу про Василя Стуса, додрукує новий наклад

Про це Кіпіані повідомив на сторінці в соціальній мережі Facebook. Таким чином, суд дав дозвіл на поширення книги про Стуса.

«Ми виграли справу», – написав Кіпіані.

Таким чином, апеляційний суд зняв заборону на поширення книги. Раніше Дарницький районний суд за скаргою депутата від ОТЗЖ Віктора Медведчука ввів заборону на поширення книги Вахтанга Кіпіані «Справа Василя Стуса». Відомо, що рішення про заборону книги Дарницький районний суд Києва прийняв 19 жовтня. Після того історик подав апеляцію.

Раніше, після прийнятого рішення Ради національної безпеки і оборони України, були введені санкції проти Віктора Медведчука. Також санкції ввели проти трьох проросійських телеканалів. Після цього припинили ефірне мовлення телеканали «112 Україна», NewsOne і ZIK, а також під управління держави повернули ділянку нафтопродуктопроводу, який експлуатувала пов’язана з Медведчуком компанія.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com