Медведєв знайшов ще одну країну, “створену Леніним”

3.07.2023, 13:30
143209

Заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитро Медведєв знову погрожує світу ядерною зброєю і третьою світовою війною.

Читайте також: Якій категорії чоловіків скасували відстрочку від мобілізації: роз’яснення адвоката

В інтерв’ю “Російській газеті” він заявив, що західні політики “не віддають собі звіт” в тому, що роблять і до чого закликають, пише УНІАН.

“І, схоже, забули, якими будуть відповідні дії з нашого боку, якщо провокації зайдуть занадто далеко”, – сказав екс-президент РФ.

Він загрожує тим, що протистояння може тривати десятиліттями або вирішитися за допомогою третьої світової війни. “Швидше за все, переможців просто не буде. Адже не можна розглядати в якості перемоги той світ, в якому настала ядерна зима, міста-мільйонники лежать в руїнах, немає електрики через позамежного електромагнітного імпульсу, а величезна кількість людей загинула від ударної хвилі, світлового випромінювання, проникаючої радіації і радіоактивного забруднення”, – заявив Медведєв.

Він каже, що світу необхідно знайти “найважчі компроміси” для формування нового світопорядку без “нацистського режиму”. “Заходу доведеться це прийняти, якщо він не хоче апокаліптичного кінця нашої недосконалої цивілізації”, – написав він.

Також заступник голови Радбезу запропонував скласти документ типу Гельсінського акту 1975 року. “Тільки сам Гельсінкі, на жаль, не годиться зі зрозумілих причин. Тепер для нас Фінляндія – ворожа країна, створена колись через недогляд Леніним і та, яка вступила сьогодні в НАТО. З Фінляндією і їй подібними (на кшталт Польщі, країн Балтії і, звичайно, Британії) краще б взагалі тимчасово призупинити дипломатичні зносини або як мінімум до пори до часу знизити їх рівень”, – заявив він.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com