Мережа обурилась: у Києві копи взяли штурмом елітний ресторан через порушення карантину (відео, фото)

15.11.2020, 10:16
89131

У Києві поліція взяла штурмом ресторан “Гавана” після того, як активісти викрили їх у порушенні карантину вихідного дня. Заклад на березі Дніпра продовжив приймати відвідувачів у суботу, 14 листопада, а столик можна спокійно забронювати в інтернеті. Журналіст Роман Бочкала показав у Facebook, як два автобуси поліції боролися зі злісними порушниками.

Читайте також: Поліція перервала концерт відомого гурту через порушення карантину у Львові (фото)

“Карантин вихідного дня не для всіх. Респектабельний ресторан Гавана, на березі Дніпра, вирішив, що може працювати. Це легко видавали гарячі вогні і припарковані авто. Ковід, пандемія, всім складно? Не, не чули!” – пише Бочкала.

У результаті активісти організації “Стоп корупції” викликали поліцію, але правоохоронців не пустили. Замість цього одного з активістів вдарили в обличчя. Все закінчилося викликом двох автобусів “штурмовиків”. Останні в ресторан таки проникли, співробітників поклали на підлогу й “пов’язали”.

“Хлопці нахабні до жаху. Правозахисника, який викликав поліцію, вдарили в обличчя. Заради об’єктивності за час рейду це перший київський ресторан, який порушив карантин. З’ясовуємо чия ця Гавана”, – додав Бочкала.

Тим часом користувачі мережі накинулися на активістів за зайву пильність. В коментарях вони обурені тим, що бізнесмени страждають через нові обмеження.

 

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com