Міністр освіти Ганна Новосад записала привітання до Дня знань

1.09.2019, 12:49
39900

Українські університети мають стати місцем створення нових ідей та смислів. На цьому наголосила міністр освіти і науки України Ганна Новосад у своєму відеозверненні з нагоди нового навчального року. Відповідне відео опубліковано на сайті МОЗ України.

Читайте також: Зворушливе привітання – Потап поділився “відеозверненням” до давнього друга

″Мені здається дуже символічним те, що свою роботу я починаю на початку нового навчального року. Адже, погодьтеся, для кожного з нас саме цей період дає відчуття шансу, можливості поставити нові цілі, нові задачі та нові плани″, – повідомила новопризначений міністр.

Міністр наголосила, що все, що вона має у своєму житті – завдяки освіті та хорошим вчителям.

Новосад наголосила, що в Україні вже є садочки та школи, які дають високу якість освіти та виховують щасливих та успішних дітей, а також, що виховати таких дітей можуть лише успішні, професійні та вмотивовані вчителі.

″А тому наше завдання зробити так, аби кожна українська дитина мала доступ саме до таких шкіл і саме до таких педагогів″, – зауважила Ганна Новосад.

Вона додала, що українські університети мають стати місцем створення нових ідей та смислів, а також, що необхідно підтримати кращих – ″тих, хто створює нову якість освіти та дуже жорстко дотримується академічної доброчесності″.

″Давайте не втрачати цей дорогоцінний час, працювати разом на втілення та прискорення  Нової української школи, побудови нової якості дошкільної, професійної та вищої освіти України та розвитку української науки. І хай початок нового навчального року дасть нам більше сил та енергії працювати краще та більше.  Зі святом, друзі″, –  завершила міністр.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com