Міністр освіти і науки Ганна Новосад колишня кохана Прем’єр-міністра Гончарука (відео)

30.01.2020, 13:10
61387

Міністр освіти Ганна Новосад могла отримати свою посаду через колишні романтичні стосунки з Прем’єр−міністром України Олексієм Гончаруком. Вперше інформація про те, що міністерка і прем’єр свого часу зустрічалися з’явилася на телеграм−каналі “Темного лицаря”. В підтвердження інформації на каналі опублікували і спільні фото Ганни Новосад і Олексія Гончарука зроблені ще до того як вони стали працювати в Уряді. Про це повідомляє Інформаційний ресурс “Під прицілом”.

Читайте також:  “Я не можу утримувати дитину на 36 тисяч”, – Ганна Новосад

Тепер колишні закохані займають серйозні посади у Кабміні − він Прем’єр-міністр, а вона, попри те, що не має педагогічного досвіду – Міністр освіти і науки.

Яскравий приклад кумівства та корупції на найвищому рівні, хоча Прем’єр−міністр України Олексій Гончарук, очевидно, в цьому нічого крамольного не бачить. На Всесвітньому економічному форумі в Давосі він безсоромно заявив, що корупції в Україніна найвищому рівні немає.

Жодної корупції у призначенні “колишньої” на посаду Міністра освіти та науки Прем’єр не бачить.

Нагадаємо, міністру освіти Ганні Новосад 29 років і вона є одним із наймолодших міністрів в історії українського Уряду. Чиновниця уже встигла потрапити у кілька гучних скандалів: майже одразу після призначення вона у Фейсбуці опублікувала пост з великою кількістю помилок, а близько тижня тому, в одному із інтерв’ю вона поскаржилася на свою “мізерну” зарплатню, яка у неї становитьь 36 тисяч гривень.

Читайте також: Відомий політичний експерт розповів, хто замінить Богдана та Гончарука

Детальніше дивіться у сюжеті ТРК “Аверс”:

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com