На Київщині поліція затримала зловмисника, який стріляв у правоохоронців

2.10.2019, 10:33
44874

У селі Хотянівка Київської області сьогодні, 2 жовтня, поліція ліквідувала зловмисника, який відкрив вогонь у правоохоронців. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Читайте також: Чернігівська поліція затримала вандала, який поглумився над могилами бійців-атошників

Вказаний чоловік, який виявився громадянином Грузії, десять днів тому в Оболонському районі Києва стріляв у спецпризначенців і поранив двох працівників КОРДу. Вони були направлені до лікарні. Сьогодні ж поліція вийшла на слід стрільця.

“Після комплексу оперативних заходів і слідчих дій нам вдалося встановити особу правопорушника, це – громадянин Грузії, який засуджений на території іншої держави до 22-х років позбавлення волі за створення банди, викрадення людей і зберігання вогнепальної зброї. Згодом ми з‘ясували, що він може переховуватися у селі Хотянівка на Київщині. За погодженням із прокуратурою була спланована спецоперація для його затримання”, – заявив начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

Правоохоронці виїхали до будівельного вагончика, де він міг перебувати. Чоловікові запропонували здатися, однак він почав стріляти у правоохоронців із двох пістолетів і поранив ще двох силовиків.

“У відповідь поліцейські застосували табельну зброю і ліквідували стрільця. При цьому правопорушник поранив двох спецпризначенців, їх доставили у лікарню для надання необхідної допомоги”, – додав Крищенко.

Читайте також: Вбив тестя молотком: у Львові чоловік жорстоко розправився з сім’єю колишньої дружини

Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група поліції Київської області.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com