На Львівщині чоловік намагався переправити дроном медичні маски до Польщі

2.05.2020, 14:46
71231

Прикордонники Львівського загону затримали чоловіка, який намагався двічі наїхати на них автомобілем, а також пробував переправити до Польщі дроном медичні маски.

Читайте також: “Ситуація дозволяє”, – Степанов про послаблення карантину

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

Прикордонники виїхали 1 травня у напрямку державного кордону, коли почули шум дрона, невдовзі виявили чоловіка та легковий автомобіль.

На вимогу військовослужбовців про зупинку автомобіля, водій не відреагував та спробувавши наїхати на прикордонника,  вдався до втечі. За декілька хвилин охоронці кордону знайшли автомобіль у лісі. Під час спроби зупинки водій знову не виконав вимогу прикордонників і  наїхав удруге.

“З метою зупинки легковика та враховуючи загрозу життю співробітникам Держприкордонслужби, наряд здійснив попереджувальні постріли та в напрямку коліс транспортного засобу. Після чого, вже з пробитими колесами, автомобіль вдалося зупинити”, – йдеться у повідомленні служби. На місце події викликали поліцію і “швидку”.  Прикордонники встановили, що раніше українця вже затримували польські колеги за контрабанду цигарок. Цього разу чоловік намагався переправити два пакунки медичних масок.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com