На Одещині діти поскаржилися на батьків у поліцію, бо ті з них знущалися

9.01.2020, 15:11
59219

На Одещині на  подружжя 36−річної жінки й 48−річного чоловіка правоохоронці склали протокол за ч.2 ст.173−2 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Пара регулярно знущалася зі своїх дітей, а ті поскаржилися поліції. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

Читайте також: На Одещині озброєний чоловік узяв в заручники рідну сестру з трьома дітьми (відео)

Зазначається, що восени 2019 року подружжя вже піддавалися адміністративному стягненню за вчинення домашнього насильства над 9−річним сином і 8−річною донькою. Ситуація повторилася, коли під час “виховного” процесу подружжя вирішило підсилити ефект нецензурною лайкою у бік дітей. Коли агресія дорослих мало не дійшла до фізичного покарання, а нетверезий батько на очах переляканих сина й доньки почав штовхати ще й матір, хлопчик встиг звернутися по допомогу до поліції.

“Подружжя вже притягувалося до адміністративної відповідальності за аналогічну поведінку, однак належних висновків не зробило і знову дозволило собі чинити психологічний тиск на дітлахів. На обох батьків поліцейські склали протоколи за ч.2 ст.173−2 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Покарання за вказані діяння їм визначить суд”, − розповіла старший інспектор сектору ювенальної превенції Ізмаїльського ВП Ольга Владичко.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com