На птахофабриці Волині стався спалах коронавірусу: Міська влада звернулась за допомогою

11.06.2020, 22:20
75195

На “Володимир−Волинській птахофабриці” (Волинська область) зафіксували спалах коронавірусу COVID−19, у результаті міський голова Петро Саганюк звернувся до ОДА з проханням допомогти в локалізації. Про це повідомляє пресслужба Володимир−Волинської міськради.

Читайте також: Ляшко прокоментував ситуацію із різким збільшенням випадків COVID-19 в Західній Україні

Так, у Володимирі−Волинському спостерігається складна епідемічна ситуація стосовно збільшення кількості випадків захворюваності населення на коронавірус. За останніми даними, станом на 10 червня у місті та районі зареєстровано 140 осіб випадків захворюваності на COVID−19.

Найбільший спалах коронавірусу відслідковується на ПрАТ “Володимир−Волинська птахофабрика” − підтверджено 48 випадків хвороби. Зазначається, що на підприємстві працює багато містян та жителів інших районів.  7

Читайте також: У трьох областях України за добу не виявили жодного нового випадку зараження коронавірусом

У зв’язку з цим напередодні, 10 червня, міський голова Петро Саганюк звернувся до заступника голови Волинської облдержадміністрації Тетяни Щербак з листом, у якому попросив вжити заходів щодо локалізації поширення коронавірусу на птахофарбиці, і таким чином зменшити ризики захворюваності містян.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com