На українському кордоні чоловік спалив свою “євробляху” і намагався втекти (відео)

8.07.2021, 11:03
98003

На українському кордоні зі Словаччиною на ПП “Ужгород – Вишнє Нємєцьке” громадянин Чехії підпалив свій автомобіль, оскільки не зміг перетнути пункт пропуску через проблеми з документами. Коли підпалив авто, то намагався втекти на територію України.

Читайте також: Україна готує санкції проти Білорусі

Фото у відео з місця події опублікував у своєму Telegram-каналі журналіст і блогер Віталій Глагола.

За словами блогера, чоловік підпалив автомобіль Škoda Octavia на словацькій частині пункту пропуску. Однак, йому не вдалося втекти, його затримали українські прикордонники та одягли на нього кайданки.

Також він розповів, що власник автомобіля на іноземній реєстрації не зміг перетнути кордон через проблеми із документами.

Потім чоловік намагався втекти на українську територію, де його й затримали прикордонники та одягли на нього кайданки. За інформацією Глаголи, чоловік громадянин Чехії.

Після інциденту словацькі прикордонники віддали паспорти всім водіям автомобілів у черзі та порекомендували їхати на інші пункти пропуску, додав журналіст.

Окрім того, згодом словацька митниця опублікувала фото з місця пожежі.

Були проблеми із документами: на українському кордоні чоловік спалив свою "євробляху" і намагався втекти (відео)Були проблеми із документами: на українському кордоні чоловік спалив свою "євробляху" і намагався втекти (відео)Були проблеми із документами: на українському кордоні чоловік спалив свою "євробляху" і намагався втекти (відео)Були проблеми із документами: на українському кордоні чоловік спалив свою "євробляху" і намагався втекти (відео)Були проблеми із документами: на українському кордоні чоловік спалив свою "євробляху" і намагався втекти (відео)

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com