На Волині ДБР розслідує причетність патрульних до вбивства (відео)

16.03.2021, 16:26
95521

Державне бюро розслідувань розпочало слідство щодо ймовірної причетності патрульних поліцейських до вбивства чоловіка у Ковелі.

Читайте також: ДБР відкрило справу проти поліцейських за вбивство полтавського терориста

Водночас в Управлінні патрульної поліції Волинської області причетність їхніх працівників до згаданого інциденту заперечують, пише ІА Волинські новини.

Журналісти, своєю чергою, дізналися, що поліцейських, причетних до інциденту, наразі відсторонили від виконання обов’язків.

12 березня стало відомо, що два тижні тому в Ковелі патрульні поліцейські при затриманні нібито забили чоловіка до смерті, а тіло викинули на узбіччя.

15 березня в пресслужбі патрульної поліції області повідомили, що Головне управління Національної поліції надало інформацію про те, що патрульні поліцейські ніякого відношення до цієї події не мають.

Однак у територіальному підрозділі ДБР зазначили, що за фактом імовірної причетності волинських патрульних до вбивства людини в Ковелі відкрили кримінал.

«За фактом зареєстровано кримінальне провадження в нашому органі та здійснюється досудове розслідування. У нас є провадження в нашому органі», – сказав слідчий територіального управління ДБР міста Львова Орест Рибак.

Тож за розслідування взялося ДБР, яке й з’ясує, чи причетні правоохоронці до злочину.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com