На Волині, юний співак, якого цькували за “Смуглянку” отримав Подяку голови облдержадміністрації (фото)

12.03.2020, 19:45
66283

Юний співак з Турійська Максим Ткачук отримав Подяку голови Волинської облдержадміністрації. 11 березня голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко здійснив робочу поїздку у смт Турійськ, під час якої зустрівся з Максимом Ткачуком, неодноразовим переможцем найпрестижніших музичних конкурсів, – повідомили у відділі інформаційної політики ВОДА. 

Читайте також: Булінг і цькування талановитої дитини, корупція та участь в бандформуваннях: чим відзначилась волинська “Свобода”

Хлопчику довелося відчути  людський осуд. Справа у тім, що у лютому юний волинянин взяв участь у конкурсі “Stars of the albion 2020”, що проходив у Лондоні, та здобув перемогу у трьох номінаціях серед представників 23-х країн світу. Зважаючи на тематику конкурсу, який був присвячений 75−й річниці перемоги у Другій світовій війні, хлопчик одягнув воєнну партизанську форму та заспівав пісню “Смуглянка”.

Відтак Максима Ткачука, його музичних керівників та рідних, які його підтримували, звинуватили у проросійській позиції. Проте у соцмережах багато волинян і не тільки почали підтримувати сіпвака і захоплюватися його талантом.

Читайте також: Одесити заспівали “Смуглянку” та підтримали 12-річного хлопчика з Волині (відео)

Насправді Макс Ткачук доволі талановитий, і підтвердженням цьому є його неодноразові перемоги у музичних конкурсах як українських, так і міжнародних. Саме на одному з таких заходів, міжнародному конкурсі “Поверни мені музику”, що проходив в Одесі, Максим отримав звання володаря гран-прі за виконання пісень “Плакала калина” та “Джамайка”. А ще − сертифікат на участь у вищезгаданому міжнародному конкурсі. Перемозі радів не лише Максим, який мріяв виступити в Лондоні, а й бабуся, яка самотужки виховує онука та усіляко сприяє розвитку його музичних здібностей.

Вручаючи Подяку голови облдержадміністрації, Юрій Погуляйко порадив хлопчику й надалі співати заради країни та не звертати увагу на негатив у соцмережах, позаяк це – політичні моменти.

“Це справді обдарована дитина, яка представляла Україну на міжнародному рівні. Ми пишаємося цим юним волинянином і впевнений, що ще неодноразово почуємо про його перемоги, − зауважив голова облдержадміністрації. − І не треба робити з цього якісь політичні скандали на тему псевдопатріотизму”.

Наразі МаксимТкачук чекає на участь у музичному фестивалі в Білорусії та планує побувати на острові Мальта. Адже саме перемога у столиці Великобританії подарувала такі можливості.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegramта Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com