Нардеп Максим Єфімов склав мандат: що про це відомо і які несе загрози

2.12.2023, 09:03
150702

В Україні склав депутатський мандат Максим Єфімов. Він був головою депутатської групи “Відновлення України” та вихідцем з Краматорська.

Читайте також: Повідомили кількість загиблих під час ворожих обстрілів України за 11 місяців 2023 року

Про це нардеп написав на своїй сторінці в соцмережі.

За його словами, з першого дня великої війни команда Краматорської міської ради у режимі 24/7 організовує життєдіяльність громади. За цей час вони, разом з місцевими мешканцями,  збудували ключовий прифронтовий вузол країни.

“Він став прихистком для десятків тисяч цивільних переселенців. Хабом, що забезпечує потреби наших військових. Наразі команда максимально залучена у процесах збереження промислового та економічного потенціалу міста. Зокрема, шляхом релокації потужностей, із облаштуванням на нових місцях наших спеціалістів – найціннішого активу української Перемоги”, – зазначив Єфімов.

Водночас депутатська діяльність, як каже нардеп, вимагає забагато зусиль.

“Їх, скажу відверто, бракує, і вони не завжди є результативними. Я ніколи не займався імітаціями. Не сприймаю умовностей і завжди налаштований на результат.  Саме тому оголошую про складання повноважень депутата Верховної Ради України”, – написав Максим Єфімов.

Про складання мандата Єфімова написали і в телеграм-каналі “Залізний нардеп”.

“Із цікавого, Максим Єфімов не просто народний депутат, а голова депутатської групи “Відновлення України”. В групі станом на зараз 17 депутатів, що є мінімальною кількістю для існування групи. Зі складанням мандату Єфімовим в групі залишиться лише 16 осіб, що взагалі ставить під ризик існування цієї групи. Хіба що хтось новий приєднається до групи протягом двох тижнів”, – додав нардеп Ярослав Железняк.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com