“Наскільки жадоба влади змінила “сивочолого гетьмана”: Порошенко з дружиною пішли на прем’єру в кіно, незважаючи на передсмертний стан тещі

9.11.2020, 22:40
88677

У неділю, 8 листопада, колишній Президент України Петро Порошенко з дружиною були присутні на прем’єрному показі художнього фільму “Атлантида” в кінотеатрі “Жовтень” в Києві. Хоча днем раніше, 7 листопада, в ефірі телевізійної програми “Свобода слова Савіка Шустера” Порошенко повідомив, що його теща важко хвора та може будь-якого моменту померти від коронавірусу. Про це свідчать фотографії подружжя Порошенків, що опубліковані в мережі Інтернет, пишуть “Українські новини“.

Читайте також: Порошенко готує величезний державний переворот разом зі “слугами”, куди хоче залучити й Кличка, – екснардеп

“У моєї дружини Марини зараз в лікарні від коронавірусу помирає мати. Вона втратила свідомість”, – сказав раніше Порошенко.

А наступного дня подружжя Порошенків з радісними усмішками позували на прем’єрному показі фільму. Та радісно фотографувалися зі знімальною командою та акторами. Ані Петро, а​​ні Марина не виявляли ніякого хвилювання або занепокоєння.

Така поведінка неприємно здивувало багатьох українців. У соціальних мережах вже з’явилися обурені коментарі. Вони вважають, що нормальна людина під час важкої хвороби близьких повинна залишатися поруч, підтримуючи та допомагаючи.

“Якщо Петро Олексійович цього не зробив, то висновків може бути лише два: або він збрехав в ефірі у Шустера про стан матері своєї дружини, або йому настільки важливіше політична агітація, що він просто не втримався від можливості попіаритися в таких важких обставинах. Обидва висновки показують, наскільки жадоба влади змінила “сивочолого гетьмана”, – написав один з користувачів Facebook.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com