Порошенко готує величезний державний переворот разом зі “слугами”, куди хоче залучити й Кличка, – екснардеп

3.11.2020, 10:53
88127

Колишній соратник Петра Порошенка і екс-нардеп Давид Жванія заявив, що колишній президент після виборів активізував свої дії з підготовки державного перевороту в країні. 

Читайте також: “Тотальна недовіра українців до чинної влади”, – Порошенко про попередні результати виборів

Про це Жванія повідомив в своєму відеоблозі, опублікованому в YouTube, пише Страна.

“В Україні готується державний переворот. Готується він давно – приблизно з початку літа цього року. Але раніше це були, багато в чому, порожні розмови. Тепер же, після виборів, все стало набагато серйозніше. Я знаю, що змовники вирішили діяти і у них є чіткий план”, – заявив Жванія. 

За його словами, на чолі змови стоїть Петро Порошенко, він спрямовує і координує дії.

“Він розуміє, що законним чином він ніколи більше не стане президентом. Як і в 2013 році він хоче обдурити долю, обдурити народ України і знову отримати владу. Звідки у мене ця інформація? Справа в тому, що я до сих пір підтримую стосунки з багатьма людьми в оточенні Порошенка. Там не тільки негідники – багато хто змушений залишатися з ним з різних особистих причин. Але ці люди не розділяють маніакальної спраги влади Порошенка, вони переживають за країну. Саме він них я отримав цю інформацію”, – повідомив Давид Жванія.

За його словами, в змову залучено все найближче оточення Порошенка.

“Крім того, в змову намагаються залучити Віталія Кличка. З оточенням Кличко на цю тему вже ведуться переговори. Саме Кличко повинен стати президентом після перевороту, якщо у Порошенка не вийде самому зайняти цю посаду. При цьому Порошенко стане прем’єром з розширеними повноваженнями. Для цього знову поміняють конституцію. Такий у них план. Він розроблявся давно, але раніше сам Порошенко не вірив в його здійсненність. Все змінили місцеві вибори. Порошенко зробив висновок, що влада слабка, що народ більше не підтримує Зеленського. Також Порошенко отримав контроль за декількома облрадами на західній Україні, які в потрібний момент по команді Порошенка відмовляться виконувати розпорядження центральної влади”, – сказав Жванія. 

Крім того, за даними колишнього нардепа, Петро Порошенко вірить в перемогу Джо Байдена в США і запевняє своє оточення в тому, що Байден в курсі і підтримує його план.

“Тому, відразу після виборів в США і перемоги Байдена, планується почати атаку на президента Зеленського. Це будуть інформаційні атаки і вуличні акції. Мета – розхитати ситуацію в країні, зробити її некерованою і змусити президента достроково піти у відставку. Після цього будуть призначені дострокові парламентські і президентські вибори, які Порошенко і його союзники збираються виграти на гаслах порятунку країни від реваншу Медведчука і Путіна. Якщо не вийде виграти чесно – вибори сфальсифікують. Це цілком реальний план і в ньому вже погодилися брати участь деякі люди з оточення Зеленського. Зокрема, особистий політичний проект і проходження з ним в Раду обіцяні спікеру Дмитру Разумкову. Саме навколо нього будуть зібрані осколки партії “Слуга народу” після того, як Зеленський піде”, – сказав Жванія. 

За його даними, Разумкова і ще деяких людей такий варіант влаштовує. Вони вже не вірять в Зеленського і хочуть втекти з корабля, що тоне.

“Є потенційні зрадники і в Офісі президента. Я знаю прізвища тих, хто таємно зустрічався з оточенням Порошенка і вів розмови на цю тему. І я назву їх, якщо ці люди не схаменуться і вирішать вступити в державний переворот на стороні банди злочинців. Володимир Олександрович Зеленський – я звертаюся до вас. Ви – поганий, слабкий президент. Але ви законний президент. Я не прошу у вас якихось нагород для себе. Я прошу вас виконати свою клятву і захистити країну. Я повідомив вам цю інформацію, щоб ви почали діяти”, – заявив колишній нардеп. 

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com