НАЗК розпочало перевірку способу життя генерала СБУ Вітюка після розслідування журналістів: відео

17.04.2024, 12:03
157451

Національне агентство з питань запобігання корупції проводить перевірку способу життя начальника Департаменту кібербезпеки СБУ, бригадного генерала Іллі Вітюка.

Читайте також: Росія може отримати від Ірану новий вид зброї

Про це повідомляє “Слідство.Інфо”.

Підставою для такої перевірки стало розслідування “Слідство.Інфо”, у якому журналісти виявили, що родина Іллі Вітюка володіє нерухомістю, ринкова вартість якої щонайменше 25,5 млн грн (за курсом на момент купівлі).

“З метою встановлення відповідності рівня життя Вітюка І.А. з наявним у нього та членів його сім’ї майном та одержаними ними доходам Національне агентство (…) здійснює моніторинг способу життя зазначеного суб’єкта декларування”, — повідомили у пресслужбі НАЗК.

У розслідуванні журналісти повідомляли, що у грудні 2023-го дружина Іллі Вітюка придбала квартиру на 195 кв. м у столичному ЖК преміум-класу. Ринкова вартість такої оселі — 21,5 млн грн.

Крім того, невдовзі після призначення Іллі Вітюка на посаду очільника Департаменту його дружина зареєструвала ФОП і почала заробляти значні кошти. Так, у 2022 році жінка заробила 9,4 мільйона гривень та 13,4 у 2023 році.

Мати посадовця, яка працює лікарем, також володіє нерухомістю у київських  ЖК. Ринкова вартість квартир по курсу на момент купівлі – понад 4 мільйони гривень.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com