Названо якості, які чоловіки люблять у жінках

1.12.2021, 23:03
106200

Якості, які чоловіки по-справжньому цінують в жінках, часто не мають нічого спільного з пишним бюстом чи вмінням готувати смачні десерти. Їх приваблює інше: ось чому поруч із чоловіками часто бачать “тихонь” чи “сірих мишок”.

Читайте також: Сьогодні у світі відзначають Міжнародний день сексу

Існує багато жіночих якостей, які приваблюють чоловіків більше, ніж бездоганні зовнішні дані, хоч і це теж важливо. Але кожен чоловік хотів би бути поруч із жінкою, яка має певні якості характеру, пише nashamama.

Жіноча якість номер один – це м’якість. Може здатися, що ніжність, м’якість та поступливість у жіночому характері перетворить її на рабиню, але є одна відмінність, яка відрізняє справжню жінку від тієї, яка перебуває у співзалежних відносинах.

Якщо чоловік зважає на думку жінки, наприклад, разом з нею будує плани на майбутнє або вибирає місце для будівництва будинку, то це означає, що чоловік поважає позицію жінки, прислухається, для нього важливо, що вона думаєте.

Поступливість – це жіноча мудрість у чистому вигляді. Саме вона зіграє жінці на руку. Справжні жінки знають, що всі рішення у сім’ї приймають саме вони. Недарма ж кажуть “дружина – це шия”.

Друга важлива жіноча якість – це подяка. Деякі жінки сприймають залицяння та увагу чоловіків як належне. Подарував квіти – добре, купив квартиру – сухе спасибі, заїхав за фруктами до супермаркету – а у відповідь тиша.

Вміння дякувати чоловіку – жіноча якість, яка може виділити її із сотень інших. Чого не люблять чоловіки? Коли над їхньою головою розгойдується великий вантаж під назвою “ти повинен”.

Відносини – це завжди обмін, і якщо жінка перебуває у стосунках або у шлюбі, важливо звертати увагу на те, як часто вона дякує партнеру.

Жіноча якість під номером три – впевненість в собі. Сказати, що невпевненість у собі це те, що ненавидять чоловіки в жінках, було б перебільшенням. Впевненість у собі дорівнює вірі у себе, до таких жінок чоловіки тягнуться як до магніту.

Четверта жіноча якість – хороша слухачка. Є думка, що “виговоритися” і “поговорити по душах” – це суто жіноча потреба. Це не зовсім так. У чоловічому суспільстві обговорювати переживання не заведено. Тому вміння вислухати  коханого — це точно те, що чоловіки люблять у жінок, з якими хочуть побудувати довгострокові стосунки, мати сім’ю та дітей.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com