Нефьодов хоче запустити нову Митну службу

9.09.2019, 18:32
41153

Голова Державної митної служби України (ДМС) Максим Нефьодов розраховує, що Уряд на початку жовтня прийме розпорядження, згідно з яким виконання митних функцій Державної фіскальної служби (ДФС) буде покладено на новостворену ДМС і, відповідно, буде дано старт роботі нового відомства.

Читайте також: Нефьодов розказав, які два потенційні ризики вбачає під час реформи митниці

Про це Нефьодов сказав у коментарі УНІАН.

Нефьодов повідомив, що має бути розпорядження Кабміну про старт роботи ДМС, але попереду ще багато роботи.

За його словами, для цього ще потрібно затвердити кошторис, розпорядження про регіональну структуру, типові положення про структуру митниць, а також реєстрацію регіональних митниць, переведення мінімум 30% персоналу.

Читайте також: Дружина отримує таємну зарплату у Ахметова, а чоловік сестри імпортує авто: що відомо про нового начальника митниці Нефьодова

Він також зазначив, що всі раніше озвучені доручення президента України Володимира Зеленського щодо запуску в роботу Державної митної служби України до 1 грудня поточного року, впровадження повноцінного механізму “єдиного вікна” на митниці з 1 січня 2020 року, а також ліквідація контрабанди – будуть виконані. “Ми все виконаємо. Якщо президент говорить щось зробити, ми все виконаємо”, – заявив голова Митної служби.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com