Нестор Шуфрич шантажував екс-партнера російською тюрмою – ЗМІ

19.02.2022, 22:32
111807

У народного депутата Нестора Шуфрича знайшли елітну нерухомість в Криму, зареєструвану за російськими законами. Реєстрація майна на анексованому півострові за російськими правилами є незаконною в Україні. Про це повідомили журналісти Радіо Свобода.

Читайте також: “Російський клоун”: Шуфрич та Бутусов побилися в прямому ефірі (фото, відео)

Журналісти стверджують, що як бізнесмен Нестор Шуфрич свої статки, зокрема, заробив на видобутку газу з екс-депутатом Миколою Рудьковським. Йдеться про найбільшу українську приватну газовидобувну компанію “Нафтогазвидобування”.

“Він (Нестор Шуфрич – ред.) займався якимось дрібним бізнесом. Я взяв його в проєкт, з якого у нього з’явилося три літаки, три яхти, сотні куплених картин за мільйони доларів”, – розповідав Микола Рудьковський.

При цьому Нестор Шуфрич, очевидно, має дуже тісні зв’язки з російською елітою, які дозволили йому не лише переписати будинок в окупованому Криму поряд з маєтками російських високопосадовців, а й можливість впливати на рішення щодо українців, затриманих російською владою.

За словами Рудьковського, Нестор Шуфрич з партнером-нардепом від “Cлуги народу” Олегом Семінським шантажували його, коли він був арештований за участь у акції біля посольства Росії в Києві. Вимагаючи  переписати на нардепа Слуги народу акції вищезгаданої газовидобувної компанії, партнери стверджували, що інакше екс-політик не зможе вийти з російської тюрми.

Тепер Микола Рудьковський оскаржує перебування а російській в‘язниці в Європейському Суді з прав людини.

Також він звернувся до президента Володимира Зеленського, що народний депутат його фракції Олег Семінский, партнер Нестора Шуфрича, зловживає його довірою та продовжує спроби рейдерства газовидобувної компанії.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com