Невиліковно хворий MELOVIN назвав свій діагноз: “Тебе з’їдає зсередини”

15.11.2023, 13:31
149801

Український співак MELOVIN відверто зізнався, від якої невиліковної хвороби страждає.

Читайте також: Пити чи не пити колаген: якого ефекту можна очікувати, протипоказання до вживання

У своєму Instagram виконавець назвав діагноз, який йому поставили лікарі. MELOVIN зізнався, що страждає від цукрового діабету. Ця хвороба спадкова, тож вона передалася виконавцеві генетично.

“У мене цукровий діабет. Найголовніше, щоб ви зрозуміли, що за собою потрібно слідкувати, себе треба любити і себе треба перевіряти завжди. Будь-який вид діабету, він тебе з’їдає зсередини, якщо ти не почнеш вчасно діяти і за ним слідкувати”, – поділився співак.

Також MELOVIN розповів, як дізнався про свою хворобу. Це сталося випадково. Артист наважився на хірургічне втручання. Співак хотів видалити грудки Біша. Однак для операції необхідно було здати кров на аналізи. Так лікарі й виявили хворобу.

“Як я дізнався про свою хворобу? Сюрреалістично! У мене завжди були проблеми з зайвою вагою: то я важу 85 кіло, то я важу 70, то я знову важу 85. Що я хотів зробити? Я хотів видалити грудки Біша. Я думав, що цим я проблему точно вирішу. Без аналізів це все не можна робити. Я здав кров і був шокований”, – зізнався співак.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com