Нова Генпрокурор Венедіктова заявила, що Єрмак рекомендував їй людей на посади заступників

7.04.2020, 12:49
68859

Головна прокурорка України Ірина Венедіктова розповіла, що голова Офісу Президента Андрій Єрмак пропонував їй кандидатури людей на посади заступників. Щоправда, за її словами, ці люди їй не підійшли.

Читайте також: Куди нібито ідуть гроші, які брат Єрмака вимагав за призначення на топ-посади

У своїх порадах Андрій Єрмак не наполягав, а про те, що людей нібито рекомендував Коломойський і мови не може йти. Зокрема тому, що з ним Венедіктова не знайома і ніколи не бачилася. Про це Генеральна прокурорка розповіла в інтерв’ю “Українській правді“.

“Дивіться, ну, пан Єрмак мені правда рекомендував людей подивитися на заступників. Я подивилася і, на жаль, вони не підійшли мені”, – цитує Венедіктову “Українська правда”.

За словами генпрокурорки, з Єрмаком у неї конструктивні робочі стосунки, хоч з ним вона близько не знайома. А щодо справи зі скандальними відео з його братом Денисом, Єрмак лише просив “розібратися об’єктивно і не затягуючи”.

Про своїх заступників, яких ЗМІ пов’язують з Ігорем Коломойським, Венедіктова розповіла, що обрала їх за суто професійними якостями. Зокрема, за її словами, Мустецу їй рекомендували “з прокурорського середовища”, а не нардепи з групи Павлюка, як про це пишуть.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com