Нова митна служба отримала держреєстрацію

17.07.2019, 08:30
33346

Новостворена Державна митна служба України (ДМС) отримала реєстрацію як юридична особа в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських організацій.

Читайте також: Дружина отримує таємну зарплату у Ахметова, а чоловік сестри імпортує авто: що відомо про нового начальника митниці Нефьодова

Про це повідомило Міністерство фінансів України на своїй сторінці в мережі Facebook.

Зокрема, служба отримала код ЄДРПОУ 43115923, що знаходиться за адресою: вул. Дегтярівська, 11-г в Києві, а її керівником є Максим Нефьодов.

У Мінфіні зазначили, що через те, що конкурс з відбору керівника митної служби тривалий час був заблокований через суди, процес створення нового відомства почався пізніше, ніж податкової служби, “тому всі процеси тепер вимагатимуть прискорення”.

Читайте також: Нефьодов заявив про намір скоротити кількість митниць в Україні

“Наступними етапами в створенні нової митниці стануть затвердження структури та штатного розкладу служби, створення територіальних органів ДМС, переведення працівників, не менш 30%, до нової служби”, – наголошується в повідомленні.

Після цього Кабінет міністрів зможе прийняти розпорядження про покладання обов’язків від Державної фіскальної служби на новостворену митну службу.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com