Новий рік: яких правил дотримуватись, щоб не розлютити Дерев’яного Зеленого Дракона

31.12.2023, 19:00
152156

Новий рік 2024 пройде під заступництвом Дерев’яного Зеленого Дракона, а це значить, що важливо дотримати всі правила і канони, щоб не розлютити символ року. Існують прикмети, яких потрібно дотримуватися – тоді удача і благополуччя не покинуть вас з 1 січня по 31 грудня 2024 року.

Читайте також: Яка погода чекає на українців у новорічну ніч

Суворі заборони і прикмети на Новий рік 2024

Езотерики перераховують, що робити на Новий рік 2024 не можна категорично, щоб не накликати біду в свій будинок. Запишіть собі і не здумайте порушити заборони. Згідно з народними традиціями, відмовтеся від:

– зустрічі Нового року в брудному будинку;

– сварок і конфліктів 31 грудня;

– відсутності святкової ялинки;

– рукоділля напередодні Нового року;

– готування в поганому настрої.

Пам’ятайте, що прибирати, прати і приводити одяг в порядок ввечері 31 грудня не можна – краще зробити це заздалегідь. Всі страви, які ви плануєте ставити на святковий стіл, повинні бути зроблені в хорошому настрої, інакше символ року образиться на вас за негативну енергетику.

Інші погані прикмети на Новий рік

Крім перерахованих вище заборон існують і інші повір’я – якщо їх проігнорувати, то великі шанси, що наступні 366 днів ви проведете в апатії, тузі і самоті.

Подбайте про те, щоб не зустріти Новий рік 2024 на самоті – інакше цей стан залишиться з вами дуже надовго. Єдиний виняток – ваше особисте бажання провести свято саме так. В такому випадку краще подивитися фільм, почитати книгу або зайнятися якимось хобі, але не гортати стрічку соцмереж.

Також не надягайте старий одяг і відмовтеся від виключно жіночої компанії. Краще вдягти все нове і розбавити вечірку хоча б одним чоловіком. Такий ритуал допоможе вам залучити позитивні зміни в майбутнє і налагодити особисте життя, адже присутність людини протилежної статі відкриває чакру любові і вашої готовності спілкуватися з чоловіками.

Фінансові прикмети на Новий рік 2024 свідчать, що свято не можна відзначати з “порожніми кишенями” – в іншому випадку збагачення не чекайте. Також не варто брати в борг гроші 31 грудня, 1 і 2 січня, а також позичати їх комусь – велика ймовірність, що весь рік будете в боргах і фінансових зобов’язаннях.

Що стосується того, чи можна плакати в новорічну ніч – так, але тільки від щастя!

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com