“Ох **ать, хто ти така?”: Власник відомого ресторану в Києві обматюкав відвідувачку, якій не сподобався рамен (фото)

15.12.2021, 10:32
107260

Власник та шеф-кухар мережі закладів у Києві обматюкав відвідувачку, якій не сподобалася страва в ресторані Ramen vs Marketing.

Читайте також: Тищенко запропонував “слугам” відсвяткувати Новий рік в елітному ресторані: ціни вражають, – ЗМІ

Жінка написала негативний відгук про ресторан на своїй сторінці в Facebook.

Відвідувачка назвала заклад розчаруванням року і перерахувала, що саме їй не сподобалося у страві. У коментарях до публікації власник грубо відповів жінці та попросив не займати місця в ресторані.

Ох **ать, хто ти така і звідки взялась?))) Таких гастро критиків за 6 років роботи я бачив до***. Не подобається – іди далі і не займай посадки“, – написав шеф.

Крім того, на своїй сторінці в соцмережі чоловік написав розлогий пост, де за допомогою словника пояснив, хто такий критик, і назвав коментаторів некомпетентними.

“Все просто – некомпетентні люди, які намагаються видаватися до маніпуляцій, самі зариються в своїй брехні, їм просто необхідно дати більше часу, щоб наговорити ще більше абсолютно неінформативних та беззмістовних речень”, – написав власник мережі закладів.

Варто зазначити, що у коментарях більшість людей були обурені поведінкою чоловіка і підтримали відвідувачку, деякі також негативно висловилися про заклад. Однак були і ті, хто залишився на стороні шефа.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com