Олександр Ткаченко привітав діячів театрального мистецтва із Всесвітнім днем театру

27.03.2021, 14:50
95887

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко привітав діячів театрального мистецтва із Всесвітнім днем театру.

Як передає Укрінформ, своє вітання він опублікував у Фейсбуці.

Читайте також: Олександр Ткаченко: “Наше міністерство працює над запуском Центру протидії дезінформації”

«Театральне мистецтво – одне із найстаріших у світі. Воно про емоції та діалог, що можливий навіть без слів. Подивитися комедію або драму полюбляють мільйони людей впродовж віків. Бути актором театру – бути вкрай харизматичною особистістю, яка магнітизує на себе погляди глядачів. Яка постійно тримає увагу зали, викладаючись у своїй грі на усі сто. А декорації, освітлення, постановка і режисура… Все має працювати мов єдиний злагоджений механізм для створення потрібної атмосфери», – зазначив Ткаченко.

На жаль, констатував міністр, зараз театри в Україні та світі переживають складні часи.

«Через карантин зали пустіють, ще гірше – залишаються закритими тижнями і місяцями. Тож нам, глядачам, вкрай необхідно слідкувати за розкладом театрального сезону та обов’язково не пропускати нагоду відвідати», – підкреслив Ткаченко. При цьому він висловив переконання, що квитки в театр є одним із найкращих подарунків.

«Бажаю всім причетним, щоб пандемія відступила і про кожну виставу можна знову було писати «аншлаг». Натхнення, цікавих п’єс та задоволених глядачів», – написав глава МКІП.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com