Олена Кравець прокоментувала чутки про участь у виборах мера Києва

24.06.2020, 18:49
76423

Акторка студії “Квартал 95” заявила, що їй не цікава політика. Акторка студії “Квартал 95” Олена Кравець на своїй інстаграм−сторінці повідомила, що не збирається йти “ні в які мери, міністри й оце от усе”, і що їй не цікава політика.

Читайте також: Сергій Бабкін та Олена Кравець записали спільну пісню “Спалах” (відео)

Раніше ім’я Олени Кравець з’явилося в одному із соціологічних опитувань з приводу мерів Києва. Про це повідомляв у фейсбуку журналіст Валерій Калниш, який став учасником такого телефонного соцопитування. За його словами, Олену Кравець, а також Сергія Притулу укладачі опитувальника занесли навіть до можливого другого туру з Віталієм Кличком.

Нагадаємо, 31 травня народний депутат і почесний президент групи “1+1 медіа” Олександр Ткаченко та народний депутат, блогер і колишній ведучий “1+1” Олександр Дубинський оголосили про намір брати участь у праймеріз партії “Слуга народу” щодо визначення кандидата в мери Києва. Через кілька днів Олександра Ткаченка призначили міністром культури та інформаційної політики. Він заявив, що “питання щодо Києва буде знаходитись у моєму корпусі безумовно”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com