Підпал або 100 ударів по голові: хлопчик з Бердянська розповів всі деталі зйомок “крутого” відео (фото, відео)

2.12.2020, 10:12
90559

12-річний хлопчик, якого в Бердянську Запорізької області підпалили його однолітки заради розваги та “крутого” відео, отримав 30% опіків тіла, зокрема геніталій.

Читайте також: У Львові дворічна дівчинка випала з вікна четвертого поверху

Про це 1 грудня на своїй сторінці у Facebook розповіла волонтерка Злата Некрасова. Вона також розпитала дитину про інцидент і зняла розповідь хлопця на камер.

Жінка розповіла, що підліток, якого звуть Володимир, лікується з опіками ніг, рук, геніталій, сідниць. 1 грудня неповнолітнього перевели з Бердянська в медустанову в Запоріжжі.

Відомо, що компанія облила свого товариша рідиною, яка містить у собі більше 60% спирту, і підпалила сірниками.

За словами самого пацієнта, його приятелі запропонували йому або погодитися на підпал, або отримати 100 сильних ударів по голові. Підліток у результаті погодився на перший варіант.

Читайте також: На Львівщині юнак зґвалтував 12-річного хлопчика

“Я пішов до друзів додому на ночівлю. Потім ми пограли інтернет-ігри і всяке таке. Потім Кирило згадав про самопал, це саморобний алкогольний напій… Вони облили мені штани. Вони хотіли спочатку трохи налити і згасити відразу…” – розповів хлопчик на камеру.

Постраждала дитина в лікарні

“Мама одна виховує сина, тимчасово не працює, перебуває на обліку в центрі зайнятості. За два дні на лікування Вови вже було витрачено 7000 гривень і коштів у сім’ї більше немає”, – розповіла волонтерка.

Нагадаємо, НП сталася в ніч на 29 листопада в Бердянську в будинку на вулиці Європейській. Працівники поліції з’ясували, що хлопець добровільно на це погодився. Весь процес компанія знімала на телефон.

Скриншот

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com