Погладшав, змінився колір шкіри та манера спілкування: стало відомо про стан здоров’я Кадирова

19.09.2023, 15:02
146968

Глава Чечні Рамзан Кадиров перебуває у важкому стані. Про це начебто було відомо ще пів року тому, коли той з’являвся на відео – по ним можна було зробити висновок, що він хворий.

Читайте також: Планували віддати половину територій у разі нападу РФ: у Польщі оприлюднили сенсаційні документи

Про це в інтерв’ю “Уніану” розповів колишній співробітник КДБ і Служби зовнішньої розвідки Росії Сергій Жирнов.

За його словами, Кадиров за шість місяців в два рази збільшився в розмірі, він став нерозбірливо балакати та мати нетиповий колір обличчя.

“Кадировський випадок – це найлегший випадок з усіх. Про Путіна і двійників і онкологію – це найчастіше спекуляції або здогадки, більш-менш обгрунтовані, з Кадировим все простіше, не треба здогадуватися – просто подивитися його відео достатньо. Треба не мати очей і вух, щоб не зрозуміти, що з людиною відбувається щось ненормальне. Абсолютно будь-кому зрозуміло, що Кадиров хворий”, – сказав Сергій Жирнов.

Він також додав, що у Кадирова є лікар з Йорданії і час від часу його возять лікувати від наркозалежності на Близький Схід.

Що цікаво, Жирнов наголошує, що на Кавказі зовсім немає секретів: якщо щось відбувається, то це дуже швидко розходиться соцмережами і через найближчих родичів.

“Якщо в Російській Федерації десь на Камчатці щось робиться – це до нас дійде з великими труднощами, тому що, незважаючи на інтернет, все-таки це дуже далеко. А Чечня зовсім близько. І там все “Тік-токове” та “інстаграмне”, і тому якщо щось відбувається, це дуже-дуже швидко розходиться”, – додав Жирнов.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com