Порошенко відреагував на витівку сина, який разом з російськими мажорами відривався на концерті у Лондоні (відео)

3.03.2020, 17:50
65335

Експрезидент Петро Порошенко відмовився коментувати інформацію про виступ свого сина Михайла разом з російським репером Face на концерті в Лондоні.

Читайте також: “Як такий патріот виховав такого сина?”: іміджева катастрофа для Порошенка та його невістки з елітної російської родини (фото, відео)

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Сьогодні колишній глава держави Петро Порошенко під час зустрічі з журналістами в кулуарах Верховної Ради відмовився дати коментар з приводу недавнього інциденту з участю його сина на концерті російського репера Face в Лондоні. Експрезидент пояснив, що не впливає на рішення сина, але сам на такий конрцерт не пішов би.

Зі слів Порошенка, останнім часом Face відомий тим, що відвідував акції протесту в Москві і випустив гостросоціальний альбом, який критикує сучасний стан справ в Росії.

Як повідомлялося, під час виступу відомого російського репера Face в Лондоні помітили сина колишнього президента України Михайла Порошенка. На відео видно, як хлопець піднявся на сцену, після чого Face прокричав “росіяни в Лондоні!”

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com