Потап на відпочинку в Дубаї засвітився в компанії росіян

7.11.2023, 14:03
149364

Український репер та продюсер Олексій Потапенко, відомий як Потап, неочікувано засвітився на відпочинку в Дубаї в компанії росіян.

Читайте також: Фаріон висунула претензії “азовцям” через українську мову – у Мережі обурені її заявою (відео, фото)

Про це повідомив у своєму Telegram-каналі блогер Богдан Беспалов. Зокрема, він звернув увагу на ролик, який у своїх соцмережах опублікувала дружина-росіянка учасника російського гурту “Иванушки International” Кирила Туриченка, який родом з Одеси, але отримав російське громадянство та живе в Росії.

На відео компанія відвідувачів елітного ресторану в Дубаї, серед яких були росіяни, спостерігала, як шеф-кухар готує м’ясо. На одному з кадрів можна добре розгледіти Потапа. Окрім того, чутно, як репер російською говорить: “Глаз алмаз”.

Наразі вже відео недоступне в соцмережах, адже дружина Туриченка видалила його. Тим часом сам Потап не коментує свою присутність у компанії росіян.

Нагадаємо, Потап на початку повномасштабної війни перебував за кордоном, а саме в Іспанії. До України репер повернувся лише на початку вересня 2022 року. Однак за кордон продюсер продовжує й надалі виїжджати.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com