Про секс-скандал з Яременком у парламенті написали ЗМІ у всьому світі

1.11.2019, 21:12
50060

Секс-скандал за участю нардепа Яременка, який в сесійній залі листувався з повіями, дійшов до зарубіжних ЗМІ, повідомляє Страна.ua.

Читайте також: Яременко склав повноваження голови Комітету ВР

Так, на сайті ВВС у новинах повідомляється: “Український депутат вибачився після того, як його сфотографували в парламенті за бесідою в чаті із жінкою, яка, імовірно, є повією”. У статті розповідається про те, як спочатку Яременко заявив, що листування було навмисною провокацією, а потім видалив свій пост.

Болгарські Відомості пишуть про те, що Яременка можуть виключити з фракції за інтимне листування на роботі. За словами трьох фракцій, які прагнуть усунути Яременка з посади, його поведінка містить “елементи образи законодавчої влади і заяви, які можуть бути витлумачені як загроза для журналістів, що є неприпустимим і неприйнятним”, йдеться в статті.

Розповіла про скандал й австрійська газета Salzburg 24: “У розпал парламентської сесії український депутат був помічений на чат-листуванні з повією. На фотографіях видно, як Яременко питав про умови зустрічі. “100 доларів за годину, 150 – за дві”, – відповіла його співрозмовниця”.

Про листування Яременка згадала популярна німецька газета Zeit, яка також розкрила подробиці скандалу.

Новини про те, що відбувається в сесійній залі українського парламенту, дійшли навіть до Сенегалу. Прикметно, що попередня новина про Україну на сенегальському новинному сайті Sene News стосувалася перемоги Зеленського на виборах президента.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com