Продовження служби в Нацгвардії: виправданий Віталій Марків поділився планами на майбутнє (фото, відео)

4.11.2020, 15:12
88239

Віталій Марків, який перебував за ґратами в Італії через сфабриковану проти нього справу про вбивство італійського фотографа на Донбасі, і которого 3 листопада виправдав італійський суд, має намір продовжити службу в Національної гвардії України.

Читайте також: “Зеленський більше не генерує владу, а продовжує грати роль одного із великих гравців у політиці”, – журналіст

Як повідомляє OBOZREVATEL з місця подій, його зустріли дружина, рідні, близькі та почесна варта на аеродромі Національної гвардії в Києві.

“Головним фактором стала правда. Борітеся-поборете … Усі звинувачення були зняті не тільки з мене, а й з усієї України”, – сказав Марків по прибуттю. Він подякував усім, в тому числі дипломатам за своє визволення з-під варти.

Також він поділився своїми подальшими планами: “Перше завдання – продовження служби в Національній гвардії України”. Крім того, нацгвардієць планує зустріч з президентом Володимиром Зеленським.

Разом з Марківим прилетіла омбудсмен Людмила Денисова. Вона заявила, що нацгвардієць має всі підстави для звернення до ЄСПЛ, але це він повинен вирішити з адвокатами.

За її словами, сторона звинувачення планує подавати касацію на виправдувальний вирок українцю.

Дружина Марківа Діана зворушливо розповіла про його повернення на батьківщину. “Віталій набрав мене десь через годину. Не вірилося ні мені, ні йому”, – сказала вона.

Було дуже багато емоцій, тому перші слова чоловіка вона не пам’ятає. До приїзду Віталія мама приготувала його улюблене блюдо – печінковий торт. Про це він сам попросив її по телефону напередодні повернення.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com