Відповів 7 разів: активіст показав усю фейковість опитування Зеленського (відео)

25.10.2020, 17:15
87426

У Хмельницькому координатор “Громадянської мережі “Опора”, блогер Андрій Попик сім разів взяв участь в опитуванні від президента України Володимира Зеленського. Через це організатори анкетування запідозрили його в навмисній провокації. Попик зробив це, щоб продемонструвати абсурдність ідеї опитування і остаточно її дискредитувати. Відео процесу активіст виклав на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

Читайте також: На Сумщині переодягнені у поліцейських чоловіки підстрелили кандидата в депутати (фото)

“Усе, що потрібно знати про результати “опитування” під дільницями. Проголосував десь раз сім (замучився рахувати), далі вже не було сил стримувати посмішку, хоча міг за весь мікрорайон проголосувати. Що збирається зрозуміти президент за підсумками такого опитування?” – прокоментував Попик.

За його словами, коли він запитав у інтерв’юера, чи можна взяти участь в опитуванні повторно, той відповів йому: “Давайте, зробите мені статистику”.

Слід зазначити, що організатори опитування “5 запитань від президента” назвали ситуацію в Хмельницькому підготовленою провокацією. У той же час соціологічна компанія, яка проводить дослідження, пообіцяла перевірити інформацію.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com