“Провіз на капоті майже півкілометра”: у Херсоні чоловік намагався втекти на авто та збив поліцейського (фото)

7.09.2020, 13:10
83451

У Херсоні поліція затримала чоловіка, який збив оперативника та намагався втекти.

Читайте також: Для українців готують штраф за скрутку пробігу авто: деталі

Як передає Кореспондент, про це в понеділок, 7 вересня, повідомляє прес-служба Нацполіції.

“У Херсонське управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ надійшла інформація про нанесення тілесних ушкоджень 24-річному співробітникові поліції під час виконання ним службових обов’язків”, – йдеться в повідомленні.

Згодом з’ясувалося, що потерпілий – оперуповноважений Корабельного відділення поліції – разом з колегами проводив санкціонований обшук за адресою проживання 48-річного чоловіка на предмет зберігання наркотиків.

Під час обшуку господар квартири раптово сів у свій автомобіль і, виїжджаючи з двору, збив старшого лейтенанта поліції. Чоловік провіз поліцейського на капоті майже півкілометра.

За матеріалами внутрішньої безпеки поліції відомості були внесені до ЄРДР, і правоохоронці негайно почали пошук зловмисника.

Читайте також: Смертельна ДТП біля Луцька: легковик в’їхав у бус (фото)

“Незабаром працівники УВБ НПУ встановили, що втікач намагається покинути межі області. На 11 кілометрі від стаціонарного поста Пассат на автотрасі Херсон – Джанкой – Феодосія оперативники внутрішньої безпеки поліції і співробітники Управління патрульної поліції в Херсонській області наздогнали і затримали”, – уточнюється в повідомленні.

Зараз чоловікові повідомили про підозру за статтею про насильство щодо працівника правоохоронного органу. Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com