Притулу звинуватили в участі в “російському” шоу: шоумен відповів

28.01.2021, 13:51
93739

Український телеведучий Сергій Притула різко висловився щодо того, що в мережі з’явилася інформація про те, що на Новому каналі стартує шоу “Де логіка”, формат якого нібито схожий на телепрограму російського ТНТ.

Читайте також: Притула вразив історією про найбільшу пожертву на армію

Так, поширилися чутки, що Новий канал купив проєкт у Росії. Притула на своїй сторінці в Facebook вирішив спростувати це.

За словами знаменитості, коли ведучий приходить на новий проєкт, то він запитує у продюсера: “Власна розробка чи куплений формат?”. Притула повідомив, що перед шоу “Де логіка?” він поставив відповідне питання.

“Відповіли: формат. Все. Далі ти занурюєшся в роботу, тому що відповідь “формат” означає, що продукт або ізраїльський, або куплений у Нідерландах, або в США, або у Великобританії тощо. Ну я ще ніколи не чув про якісь російські формати”, – зазначив ведучий.

Чоловік додав, що знав про те, що формат шоу є і в Росії. За його словами, там також показують відомі передачі “Хто зверху?”, “Інтуїція”, “Голос країни” і “Х-фактор”, які були куплені з-за кордону, а потім адаптувалися в багатьох різних країнах.

Пізніше керівництво Притули пояснило, що ніяких договорів між Новим каналом та ТНТ немає. Як з’ясувалося, правовласник формату – британська компанія.

“Але я хлопець настирливий, звернувся до керівництва з вимогою вказати кінцевого бенефіціара ліцензійного продукту, тому що є інформація, що продукт розроблявся в рашн камеді. Власне, за станом на зараз, я в режимі очікування відповіді. І в разі, якщо за цим продуктом реально стирчать російські вушка, то ноги моєї в наступних сезонах цього проєкту більше не буде“, – підсумував телеведучий.

Притула висловився про шоу
Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com