Рада не звільнила скандального Яременка, який потрапив у скандал з повіями

5.12.2019, 20:51
55723

Верховна Рада на засіданні у четвер, 5 грудня, не знайшла достатньо голосів, щоб змінити голову парламентського комітету з питань зовнішньої політики. Так, за призначення на цю посаду “слуги народу” Єлизавети Ясько замість оскандаленого інтимним листуванням Богдана Яременка проголосували лише 186 нардепів.

Читайте також: Про секс-скандал з Яременком у парламенті написали ЗМІ у всьому світі

Під час обговорення депутати критикували об’єднання в одному проекті постанови звільнення і призначення керівника комітету. Нардепи підтримували звільнення Яременка, однак вимагали окремого голосування за призначення голови комітету.

У той же час, нардепи 348 голосами підтримали включення до комітетів депутатів від Слуги народу Олександра Копиленка та Івана Калаура.

Першого призначили в комітет з прав людини, деокупації і реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономній Республіки Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин.

Другого – в комітет з питань правової політики. При цьому його звільнили від обов’язків члена комітету з питань прав людини.

Нагадаємо, що 30 жовтня журналісти сфотографували у Верховній Раді, як Яременко, під час роботи в сесійній залі, домовляється в мережі знайомств про зустріч за гроші.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com