Росіянин заявив, що став геєм через додаток iPhone, та подав на компанію Apple до суду

5.10.2019, 22:11
45446

Громадянин РФ подав позов проти компанії Apple за моральну шкоду, стверджуючи, що додаток iPhone “перетворив його на гея”. Про це повідомляє The Telegraph.

Читайте також: Українці втрачають інтерес до iPhone

Адвокат чоловіка Сапіжат Гуснєва наполягає на тому, що справа “серйозна”, а  її клієнт “злякався, він постраждав”. Чоловік, ім’я якого не називається, вирішив заробити на криптовалюті з назвою “GayCoin” через додаток в iPhone. У програмі була примітка: “Не засуджуйте, поки ви не спробуєте”.

“По правді кажучи, як я можу щось судити, не намагаючись? Я вирішив спробувати одностатеві стосунки”, – йдеться у скарзі чоловіка. Тепер в нього є бойфренд і він не знає, як це “пояснити батькам”.

“Моє життя змінилося на гірше і більше ніколи не стане нормальним. Apple підштовхнула мене до гомосексуалізму через маніпуляції. Зміни завдали мені моральної та психічної шкоди”, – наводять журналісти цитату позивача.

Представники Apple в Росії коментарів щодо ситуації не надають. Адвокат “постраждалого” стверджує, що компанія має нести відповідальність за такі додатки.

Позов був поданий  до Московського суду 20 вересня. Розглянути його мають 17 жовтня. Чоловік вимагає відшкодувати йому мільйон рублів за “моральну шкоду”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com