Розповіли, що не варто робити з чоловіком у ліжку: сім табу

10.10.2021, 22:33
102664

Кожній жінці хочеться дати своєму чоловіку максимум насолоди і, зазвичай, особлива увага у цьому сенсі приділяється його статевому органу. Але оскільки у жінок його немає, вони можуть діяти  методом спроб та помилок.

Читайте також: Італійські науковці виявили, що втрата нюху через COVID-19 створює проблеми в сексі

Але, щоб таких помилок було менше варто пам’ятати, чого з ним робити категорично не можна.

Перше – це не варто пускати в хід зуби. Якщо партнерам подобаються покусування під час сексу в цьому немає нічого поганого, Для цього підійдуть мочки вух, плечі, живіт, пальці – у чоловіка багато місць, які можна прикусити. Але “там” – не треба. Це викличе неприємні відчуття і біль.

“Всуху” – якщо жінка пускаєте в хід руки, то варто не забувати про змазку. Краще якщо це буде спеціальний інтимний засіб, який продається на касі будь-якого супермаркету або в аптеці. Якщо лубриканта немає під рукою, то підійдуть дитячий крем, вазелін, масажне масло.

Вправи на гнучкість – чоловічий статевий орган не паперовий хлопчик і перевіряти його гнучкість в ерегованому стані не варто. Інакше можна стати героями анекдотів, розказаних у травмпункті.

Не треба використовувати нігті. З тієї ж причини, що й зуби. Пеніс – ніжний та вразливий орган, тому травмувати його дуже легко.

Не поспішайте. Спринтерського забігу за оргазмом чоловік не оцінить. Дійте повільно, чуттєво та ніжно.

Приділяйте увагу всьому органу. Якщо зациклитися на одній точці (а це, як правило, голівка), значить суттєво знизити її чутливість. Розподіляйте ласки на весь орган.

Бережіть мошонку. Занадто сильний і частий вплив на неї принесе партнеру неприємні відчуття, пише nashamama.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com