Саакашвілі перевели до реанімації

18.11.2021, 21:28
105364

Експрезидента Грузії Міхеіла Саакашвілі, який продовжує голодування вже 49-й деньперевели до реанімації тюремної лікарні. 

Читайте також: Журналістка Соколова опублікувала звіт розвідки, де операцію щодо вагнерівців називають “виконаною”

Про це повідомила журналістам лікарка-реаніматолог Гуліко Кіліптарі.

Саакашвілі раніше сьогодні, 18 листопада, знепритомнів під час зустрічі з адвокатами та був вивезений з кімнати для побачень на ношах. “Це була короткострокова втрата свідомості, був високий тиск та були нестабільні глікемічні показники. Він лежить у реанімації і там чергує реаніматолог”, – заявила лікарка.

Як зауважила лікарка, причини короткочасної втрати свідомості Саакашвілі стануть відомі після проведення низки досліджень. Після реанімаційних заходів показники здоров’я експрезидента Грузії стабілізувалися. “Параметри оксигенації, оксигенації, гемодинаміки та дихання в абсолютній нормі… Після короткострокових реанімаційних дій його стан стабілізувався”, – додала вона.

Зазначимо, уповноважена Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова уточнила, що згідно з висновком комісії, стан Саакашквілі оцінюється як критичний і його негайно треба перевести до відділення інтенсивної терапії мультифункціонального стаціонару, умовам якого не відповідає медзаклад в’язниці №18.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com