“Саботуй передвиборну кампанію, продавай округи, віддавай своїх виборців і можливо тільки тоді Президент подасть вам руку”, – екснардеп про підсумки голосування за ринок землі у Верховній Раді

2.04.2020, 17:49
68391

Колишній народний депутат від “Слуги народу”, якого виключили із партійних лав, зазначив у своєму Telegram-каналі, що після того, як Верховна Рада ухвалила законопроєкт про відкриття ринку землі в ніч із 30 на 31 березня, президент Володимир Зеленський потис руку заступнику голови фракції “Слуга народу”  та заступнику голови Комітету з питань аграрної та земельної політики Павлу Халімону, який прославився своїми оборудками.

Читайте також: Не може бути в партії, де є “кнопкодави, порохоботи, любителі “порішати”: нардеп Поляков заявив, що виходить з “Слуги народу”

Незважаючи на все, що сталося зі “Слугами” за період їхньої роботи в Раді, Поляков припускає, що Володимир Зеленський або не може відрізнити порядних людей від непорядних, або Халімон просто зразок представника Зе команди:

“Зеленський, після голосування за відкриття ринку землі подає руку Халімону.

Після всіх зашкварів зі “слугами”, Богданом, Трубою, Рябошапкою, Юзиком і тепер Єрмаком це не викликає подиву.

Можливо Президент не може відрізнити порядних від непорядних. А можливо це оточення його влаштовує. Можливо Халімон – це і є зразок представника команди Зеленського. Саботуй передвиборну кампанію, продавай округи, віддавай своїх виборців і можливо тільки тоді Президент подасть вам руку”, – пише Антон Поляков.

Як зазначав колись Антон Поляков в одному зі своїх інтерв’ю, керівник штабу Слуги народу в Чернігівській області Павло Халімон є молодшим партнером по бізнесу Давиденка (Валерій Давиденко – позафракційний депутат, бізнесмен, входив до фракції БПП минулого скликання – ред.). Вони навіть цього не приховують. Що цікаво, сам Давиденко неформальний куратор структур Нашого краю (Наш край – партія створена в 2011 році, керівники – Олександр Мазурчак, Антон Кіссе, Валерій Давиденко, Сергій Шахов. За інформацією з кількох джерел, в 2014 році партією зайнявся, як провладним проектом Олександр Ковальчук, заступник голови Адміністрації президента Порошенка) і Солідарності Петра Порошенко в нашій області.

Додамо, що раніше Павло Халімон разом зі своїм бізнес-партнером Давиденком рознесли вщент законопроєкт про ринок землі та закликали інших нардепів за нього не голосувати. то що ж змінилось тепер?

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com