СБУ оголосила російського олігарха Фрідмана в розшук

21.12.2023, 13:03
151668

СБУ оголосила в розшук підсакційного російського мільярдера Михайла Фрідмана. Його розшукують за звинуваченням у “фінансуванні дій, вчинених з метою насильницької зміни або повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, зміни меж території або державного кордону України”. Зазначена дата зникнення – 10 жовтня 2023 року.

Читайте також: 18-річним юнакам можуть вручити повістку: в ЗСУ розповіли, що це означає

За версією Служби безпеки України, бізнесмен організував збір матеріально-технічної допомоги для потреб російських військ, які воюють в Україні.

Пропагандистські росЗМІ повідомляли, що він знаходиться в Москві.

“7 грудня, Російський єврейський конгрес провів вечір в джазовому клубі Ігоря Бутмана на Таганці, присвячений святу Ханука. Згадати події II століття до н.е., коли Маккавеї розгромили і вигнали з Храмової гори греко-сирійські війська, очистили і освятили заново храм, осквернений правителем Антіохом IV Епіфаном, керівництво річок запросило громадських і культурних діячів. Серед тих, хто прийшов на святковий вечір, були посол Ізраїлю в РФ Олександр Бен Цві, засновники “Альфа-Груп” Михайло Фрідман і Герман Хан, президент АТ” Медицина”, академік Григорій Ройтберг, сенатор Людмила Нарусова, депутат Мосміськдуми Євген Бунімович, режисер Марк Розовський, поет Володимир Вишневський та інші”, – сказано в повідомленні.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com